Kennismakingsdag 2019

Zoals ieder jaar verzorgen wij een kennismakingsdag voor iedereen die (mogelijk) interesse heeft voor het schaal-wedstrijdvliegen. Dit keer zijn wij te gast bij de Dokkumer Modelvliegclub.

28 april
10.00 uur
Kennismakingsdag Windfinder Google Maps DMC

Alle vliegers met een schaalmodel (ook ARF-schaalmodellen) zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op deze dag. Wel moet men minimaal het A-brevet hebben.

Graag vooraf aanmelden

Er wordt gezorgd voor soep en broodjes. Om een goede inschatting te kunnen maken van de benodigde hoeveelheid, het vriendelijke verzoek je via onderstaand formulier aan te melden. Je mailadres zullen wij gebruiken om een bericht te sturen als het vanwege de weersverwachting nodig is de dag te annuleren.

Deze dag is geen wedstrijd. Op de kennismakingsdag geven de subcommissie en juryleden uitleg over het wedstrijdvliegen en de statische beoordeling van modellen. En er zal een wedstrijdvlucht gedemonstreerd worden.

Het zal weer een gezellige dag worden, waarbij er ook zelf gevlogen kan worden.

Het veld van de Dokkumer Modelvliegclub is gelegen aan: Reidfjildswei 2a, 9067 DJ Readtsjerk.

Het veld is ongeveer 160 x 85 meter ( 1,4 Ha) en is vorig jaar opnieuw gevlakt en gedraineerd. Er is een eigen clubhuis met chemisch toilet.

Voor elektrovliegen zijn er oplaadpunten, maar de stroom komt van grote accu’s en is daardoor beperkt. Op de kennismakingsdag zal er een aggregaat aanwezig zijn om de capaciteit op te voeren.

We hopen op veel ge√Įnteresseerde vliegers!

Kennismakingsdag schaalvliegen 2019