Demo 2022

De demodag is vanwege de weersverwachting geannuleerd. Het is helaas organisatorisch niet mogelijk om een nieuwe datum te plannen.

Zoals ieder jaar verzorgen wij een demo voor iedereen die (mogelijk) interesse heeft voor het schaal-wedstrijdvliegen. Dit jaar wordt de dag gecombineerd met de modelparachutisten en zijn wij te gast op het veld van de Deventer Luchtvaart Club: Kleistraat 36, 8121RG Olst.

Zaterdag
28 mei
Demo schaalvliegen + modelparachutisten Windfinder Google Maps Deventer Luchtvaart Club

Alle vliegers met een schaalmodel (ook ARF-schaalmodellen) zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op deze dag. Wel moet men minimaal het A-brevet hebben.

Graag vooraf aanmelden

Er wordt gezorgd voor soep en broodjes. Om een goede inschatting te kunnen maken van de benodigde hoeveelheid, het vriendelijke verzoek je via onderstaand formulier aan te melden. Je mailadres zullen wij gebruiken om een bericht te sturen als het vanwege de weersverwachting nodig is de dag te annuleren.

Deze dag is geen wedstrijd. Op de demo geven de subcommissie en juryleden uitleg over het wedstrijdvliegen en de statische beoordeling van modellen. En er zal een wedstrijdvlucht gedemonstreerd worden.

Het zal weer een gezellige dag worden, waarbij er ook zelf gevlogen kan worden.

We hopen op veel ge├»nteresseerde vliegers … en parachutisten!